Elektrėnų socialinės globos namų darbuotojai metų bėgyje, laisvu laiku po darbų, stengiasi skirti laiko neformaliam pasibuvimui kartu edukacinėje ar kultūrinėje veikloje. Šį kartą buvo pasirinkta važiuoti į Žaslių kultūros centro tradicinių amatų centrą ir išbandyti Dzūkiškos bulvinės bandos ant kopūsto lapo gaminimo edukaciją. Edukaciją informatyviai ir įdomiai pravedė tradicinė amatininkė Ona Raudeliūnienė. Kepinys buvo kepamas malkomis kūrenamoje krosnyje, tad buvo ypatingai gardus ir kvapnus. Geras kokybiškai praleistas laikas stiprina bendruomeniškumą, skatina tarpusavio bendravimą ir supratimą, turi atpalaiduojantį ir teigiamą poveikį psichinei sveikatai. Darbuotojai liko patenkinti išvyka ir planuoja kitus kultūrinius pasibuvimus drauge.

Psichologė Rasa Trakimavičiūtė